САЙТ АВТОРИЗИРОВАННОГО ПОСТАВЩИКА ПРЕПАРАТА VIMAX В МОЛДОВЕ WWW.VIMAX.MD +373 79773431 +373 68735319

EFICACITATE

De ce Vimax este produsul N1 pentru barbati :
Vimax-ul nu provoaca reactii adverse sau efecte nedorite fiindca este aclatuit doar din plante.Pentru folosirea Vimax-ului nu aveti nevoie de prescriptie medicala.Pentru atingerea scopului dorit , bineinteles in dependenta de gravitatea situatiei , este deajuns de a face un curs din 3-4 cutii.

Saptamina 1-4
Dumneavoastra ve-ti observa o marire semnificativa a dorintei,atractiei si rezistentei sexuale.

Saptamina 5-8
Ve-ti simti o imbunatatire calitativa in activitatea sexuala dumneavoastra si un nivel inalt de placere de la relatii.

Saptamina 9-12
Ve-ti ajunge pina la punctul culminant a potentialului dumneavoastra sexual.Penisul Dvs ar putea arata mai ferm si puternic decat ai visat vreodata. Puteti fi sigur acest rezultat va fi observat si multumit de partenera dumneavoastra!

SIGURANTA

Formula este alcatuita in intregime din plante din intreaga lume, care au demonstrat eficacitatea sa timp de multe veacuri.Vimax-ul este unul din putine preparate ce contin plante ce se gasesc doar in Polinezia.
Vimax-ul contine :

Vitamina E
Frunze de Gingko Biloba
Radacina GINSENG
Piper Cayenne (Piperul Rosu)
Extract de boabe de Paducel
Saw Palmetto 45% de acizi grasi
Extract de Avena sativa
Faina de orez

Vimax-ul nu contine:

Gluten de griu
Lapte
Natriu
Zahar
coloranti artificiali
conservatni si adaosuri de gust

Vimaxu-l este oficial inclus in lista preparatelor inregistrate si admis pentru vinzare in Moldova si alte tari. Link-ul despre inf. aici.

Comentariile clientului

Din 2001 Vimax-ul a fost folosit de mai mult de 1000000 de barbati in intreaga lume.Oamenii in intreaga lume prefera Vimax-ul pentru siguranta si eficacitatea sa.

Clientii nostri :
 
Prietena mea era satisfacuta intotdeauna de capacitatile mele,asa i-mi parea mie in orice caz,insa doar dupa folosirea Vimax-ului eu am observat cit de satisfacuta si incintata pot sa o fac pe draga mea.
Cristian 29 ani Chisinau
 
Viata noastra de rutina,viciile daunatoare si elementar stresurile mi-au scazut considerabil  dorinta de atractie fata de sotie iar cind ajungea momentul totul era forte sumbru, ne interesant si in unele cazuri parca mecanic si fara suflet.Totul s-a schimbat dupa inceperea folosirii Vimax-ului!Viata noastra sexuala s-a reinviat!!Va multumim din tot sufletul!
Aurel 45 ani Leova
 
Dimensiunile penisului meu o aranjau pe prietena mea si in general practic totul insa era o mica problema care nu prea i-mi placea si consta in aceea ca ejaculam repede.Folosirea Vimax-ului mi-a dezvaluit posibilitatile mele ascunse.Timpul actului s-a marit considerabil ceea ce si i-mi doream. Vimax mersi mult !
Andrian 20 ani Anenii Noi

MITURI

Exista o raspindita conceptie gresita despre aceea ca marimea organuluihttp
genital masculin nu are importanta semnificativa ci doar maiestria
indeplinirii actului.Din pacate se pare ca autorii acestor zvonuri sint
insasi barbatii deoarice parerea femeilor este absolut opusa.
Intr-un sondaj experimental realizat intre 50000 de femei in
virsta intre 19 si 49 de ani participantele au fost intrebate daca are
o importanta semnificativa lungimea si diametrul penisului.
Rezultatele au fost sumbre: numai 25% la suta au spus ca aceste
setari nu sunt importante!Un alt studiu interesant realizat de catre
canadieni consta in aceea ca femeile au fost puse sa citeasca pasaje
erotice si sa le aprecieze dupa intensitatea de excitatie la momentul citirii.
Singura diferenta intre textele participante au fost dimensiunii penisului!
Probabil ca a-ti auzit asa exclamatii sarcastice in pat ca :»Asta-i tot ??»
sau pur si simplu ati vazut ca partenera nu este satisfacuta si nu ascunde aceasta.

Tabelul preferintelor feminine ce tine de marimea penisului

 

 

 

 

 

                                                                Tabelul demonstreaza clar preferintele feminine in lungimea si diametrul penisului.Aici se observa clar ca «mai mare» nu inseamna «mai bine» in sens absolut.Dar in acelasi timp confirma ca marimea conteaza.Aceasta demonstreaza faptul ca mai mult de 50% din femei simuleaza orgasmul pentru a nu jigni partenerul. Singura intrebarea e doar aceea ca cit timp vor rabda ele pina ce va aparea ideia de a-l avea pe acel orgasm putrnic si frumos cu altcineva.Caci problema ne rezolvata, peste care s-a trecut, are capacitatea de a reaparea in forma acuta deja.Si rezultatul va fi urmator ca in cazul cel mai bun uitindu-se in directia penisului dvs ea se va gindi la altcineva iar in cel mai rau caz …

Factorii de rasa ce cnotribuie la marimea penisului

In pofida faptului a multor stereotipuri harta ne demonstreaza careva surprize, caci multe natiuni «mari» intradevar nu sint chiar asa de «mari» in ramura acestei

intrebari importante.

 

CONTINUTUL DETALIAT AL VIMAX-ULUI

Dodder seed (seman Cuscutae)
Putea tine pe picioare de seminte este cunoscut ca un tonic rinichi yang si este utilizat pe scara larga pentru a remedia probleme sexuale cum ar fi impotenta, emisii nocturne, ejaculare precoce.
Saw Palmetto Powder
Cunoscut pentru a stimula un libido scazut la barbati si pentru a creste energia sexuala. BPH a constatat ca un extract de Saw Palmetto reduce marimea prostatei cu 15%.
Epimedium Sagittatum 4:1 Ext (bark)
Chineza medici de top raport medical care buruienile caprei creste libidoul si imbunatateste functia erectila.
Hawthorne Berry (Fructus Crataegi)
Paducel ajuta la protejarea impotriva bolilor de inima si pentru controlul tensiunii arteriale si a colesterolului ridicat.
Gingko Biloba Pwd
Actiunea acestei plante poate ajuta creierul, sistemul nervos central si impotenta. Ginkgo imbunatateste circulatia periferica si oxigenarea.
Inosine Anhydrous
Este o substanta naturala care ar putea contribui la cresterea capacitatii organismului de a transporta oxigen, fara a afecta absorbtia acestuia in plamani, asa ca ar putea lucra mai mult, mai puternic. Aceasta este o dovada a beneficiilor pe care aceasta este in timpul activitatii sexuale.
Panax Ginseng (root)
Ginseng stimuleaza atat activitatea fizica si mentala si are un efect pozitiv asupra glandelor sexuale. Planta ajuta la infertilitate, si ejaculare prematura. Are tendinta de a construi sange si sperma.
Avena Sativa Ext 10:1 (Oat Straw Ext)
Promotori farmaceutice erectie, fara efecte secundare periculoase. De asemenea, cunoscut sub numele de seminte de ovaz Lactee sau ovaz salbatic, Avena Sativa este utilizat pentru a stimula atat barbatilor, cat si de femei, rapid si eficient.
Cayenne Pepper
Folosit pentru a alunga boala si egalizeaza circulatia sanguina. Se poate impiedica, de asemenea, accidente vasculare cerebrale si atacuri de cord prin cresterea actiunii inimii, dar nu a tensiunii arteriale. Ea are capacitatea de a reconstrui tesuturile si ajuta, de asemenea, la combaterea oboselii.